Stookolietanks neutraliseren

Aangepaste vrachtwagens

Respect voor
natuur & omgeving

Burisa bv is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in stookolietanks reinigen en neutraliseren. U kan bij ons terecht als u uw woning wil verkopen of wil overschakelen naar een nieuw verwarmingssysteem. Met onze goed uitgeruste vrachtwagen kunnen wij zelfs opslagtanks bereiken die zich tot 50 meter van de verharde weg bevinden.

mazouttank neutralisatie

Uw stookolietank neutraliseren?

Maak vandaag nog een afspraak!

Pompen, reinigen & neutraliseren

Gestructureerde aanpak

Wij gaan te werk in drie stappen. Eerst pompen we uw tank leeg, zonder het mangat volledig te verwijderen. Nadien reinigen we de tank en neutraliseren we resterend slib. Tot slot vullen we uw tank op met hydrofoob hardschuim dat koolwaterstofresten absorbeert.

Uw tank leegpompen

Reinigen & neutraliseren

Opvullen met hydrofoob hardschuim

BURISA NEUTRALISATIE2

Geen kap- of breekwerken nodig

Hardschuim,
alleen maar voordelen

Het hardschuim heeft als voordeel dat er geen ingrijpende kap- of breekwerken nodig zijn. Bovendien houdt het schuim schadelijke stoffen tegen en beschadigt het de omgeving niet.

Achteraf kunnen we het eenvoudig verwijderen, recycleren en gebruiken voor grondverbetering. Met Burisa bv bent u zeker van een ecologische werkwijze.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over de btw-tarieven die gelden voor onze werkzaamheden? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina.